Sluiten

Algemene voorwaarden

Door een koop aan te gaan op onze website ga je automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Prijzen en kosten
De genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21 % BTW en exclusief verzendkosten. Voor de artikelen die we versturen hanteren we verzendkosten van € 6,45. Bij bestellingen vanaf € 50,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

De prijzen van de artikelen die alleen in de winkel te koop zijn, zijn onder voorbehoud van eventuele prijsverhogingen.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden via Ideal.

Bezorging en levering
Je kunt zelf beslissen op welk adres je je bestelling wilt laten bezorgen. Wij gaan met de grootste zorgvuldigheid om met de ontvangen bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen. We verzenden de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk binnen de openingstijden van onze winkel in volgorde van binnenkomst via DHL. Afhankelijk van het tijdstip waarop je bestelt, zul je je bestelling binnen 1 werkdag tot uiterlijk 5 werkdagen in huis hebben. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn, niet meer leverbaar zijn of door een andere oorzaak vertraging oplopen, dan krijg je daarvan binnen één week nadat je de bestelling heeft geplaatst bericht.

Wij bezorgen niet in het buitenland.

Privacy
Jouw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld, deze informatie wordt niet aan derden verstrekt.

Overmacht door derden
Wij staan niet in voor situaties van overmacht zoals b.v. vertraging door verzending of schade door derden ten tijde van verzending.
Het zoekraken van pakketten is voor risico van de klant.

Retourneren.

Mocht het artikel na ontvangst niet naar wens zijn dan kun je het retourneren. Dit dient vooraf gemeld te worden op ons mailadres: info@brouwerhomeliving.nl

Je kunt het dan binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, onder vermelding van het ordernummer. Hierna kun je het retour sturen, samen met het retourformulier. Deze kun je hier uitprinten.​ Zodra wij het pakket dan goed ontvangen hebben​ ontvang je het aankoopbedrag binnen 10 dagen nadat wij het artikel ontvangen hebben retour op jouw rekening.

Voorwaarden voor retourneren zijn:

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • artikel dient onbeschadigd te zijn, niet gebruikt, in de originele staat, met de eventuele kaartjes er nog aan.
  • eventuele fabrieksverpakking moet onbeschadigd en nog netjes zijn.
  • opruimingsartikelen mogen niet meer retour.

Bij retourneren zijn de verzend- en retourkosten voor rekening van de klant.

 

Opruiming/acties

Opruimingsartikelen mogen niet meer retour. Mochten wij een actie of opruiming hebben dan kun je daar niet met terugwerkende kracht aanspraak op maken. Wij zullen wel ons best doen om het e.e.a. tijdig aan te kondigen, maar dit zal niet altijd het geval zijn.

Niets van onze website mag zonder onze toestemming gekopieerd of gebruikt worden voor wat voor doeleinden dan ook.