Sluiten

Over ons

                                                                     Brouwer Home & Living

Brouwer Home & Living is een gezellige winkel in het centrum van het mooie Lunteren. Wij hebben een ruim assortiment in woonaccessoires, verlichting, (klein)meubelen, kadootjes en ook nog fashion, sieraden en tassen. De merken die wij verkopen zijn o.a. Still, Zusss, ByBoo, PTMD, VtWonen, Bloosz, Kalli, Karma Jewelry, K-design… Ook voor kadootjes en kadopakketjes kun je bij ons terecht. Wij besteden veel zorg aan het inpakken, zodat het altijd leuk is om te geven!

Graag verwelkomen we je in onze winkel. Margriet, Gertine of Henrieke  helpen je dan graag!

Wij staan voor je klaar!

Margriet

Margriet is begin 2015 begonnen met het veranderen van de voorheen huishoudelijke winkel en is trots op hoe de winkel geworden is! Ze is altijd op zoek naar leuke nieuwe items en runt de winkel met veel plezier.

Gertine

Gertine is onze vaste kracht. Ze is heel goed in stylen en helpt je daarom ook graag met je inrichting! Ook maakt ze de mooiste kadootjes.

Henrieke

Henrieke is onze gezellige parttime collega. Zij kan je bloempotten mooi voor je opmaken met zijde takken.

icon

Gevarieerd aanbod

icon

Persoonlijke aandacht

icon

We denken graag mee

Een fijne sfeer in huis en bij ons in de winkel

Wat wij het allerleukste van ons werk vinden is het advies geven en om samen met de klant passende accessoires voor in huis uit te zoeken. Vaak komt een klant met foto’s en maten. Dat vinden we heel fijn, omdat we dan een optimaal beeld krijgen van de ruimte/woning.

Ons doel is om jou als klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan, en om dat gevoel thuis door te laten gaan. Want het allerbelangrijkste is toch dat je thuis warm en sfeervol aanvoelt!  

Wil je op de hoogte blijven van ons assortiment en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!