Sluiten

Over ons

Brouwer Home & Living

Brouwer Home & Living is een gezellige winkel in het centrum van het mooie Lunteren. Wij hebben een ruim assortiment in woonaccessoires, verlichting, (klein)meubelen, kadootjes en een klein hoekje fashion(items). De merken die wij verkopen zijn o.a. Still, Zusss, BePureHome, VtWonen, HK Living, KnitFactory, IbLaursen… Ook hebben we mooie ‘oude’ unieke items, van een luik of krukje tot een kandelaar. Ook voor kadootjes en kadopakketjes kun je bij ons terecht. Wij besteden veel zorg aan het inpakken, zodat het altijd leuk is om te geven!

Graag verwelkomen we je in onze winkel. Margriet, Gertine, Arinda of Rianne helpen je dan graag!

Wij staan voor je klaar!

Margriet

De drijvende kracht achter Brouwer Home & Living! Met veel passie is zij begin 2015 begonnen met de verandering van de voorheen voornamelijk huishoudelijke winkel. Iedere keer is ze weer op zoek naar nieuwe spulletjes en nieuwe uitdagingen om te zorgen dat de winkel niet stil blijft staan. ‘Ik ben trots op hoe de winkel geworden is!’

Gertine

Gertine werkt fulltime bij ons. Ze houdt heel erg van interieur en stylen en dat is ook de reden dat ze bij ons is komen werken!

Arinda

Arinda werkt twee dagen per week bij ons. Ze heeft jarenlang gewerkt als bloemist, dus als je je pot mooi opgemaakt wil hebben met zijden takken, dan kan zij dit voor je doen!

Rianne

Rianne is onze altijd opgewekte weekendhulp. Zij pakt met liefde al jullie kadootjes feestelijk in!

icon

Gevarieerd aanbod

icon

Persoonlijke aandacht

icon

We denken graag mee

Een fijne sfeer in huis en bij ons in de winkel

Wat wij het allerleukste van ons werk vinden is het advies geven en om samen met de klant passende accessoires voor in huis uit te zoeken. Vaak komt een klant met foto’s en maten. Dat vinden we heel fijn, omdat we dan een optimaal beeld krijgen van de ruimte/woning.

Ons doel is om jou als klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan, en om dat gevoel thuis door te laten gaan. Want het allerbelangrijkste is toch dat je thuis warm en sfeervol aanvoelt!  

Wil je op de hoogte blijven van ons assortiment en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!